Most ingyenes nálunk a szállítás, 10.000 Ft felett. A csomagod már másnap nálad lehet, ha délig beérkezik a rendelés hozzánk.
csillagterkep

Ajandék csillagtérkép

Az ajándék csillagtérkép csapata

Ajándék csillagtérkép csapata
Ajándék csillagtérkép csapata

Mi vagyunk a fény az éjszakában

Sziasztok,

Andris és Bálint vagyunk programozók.

Mindketten az égbolt kedvelői vagyunk kisgyerek korunk óta. Amikor először találkoztunk hasonlóval egy külföldi oldalon, azonnal tudtuk, hogy ha valaha lesz rá lehetőségünk mindenképpen belevágunk a csillagtérképek készítésébe. Az utóbbi 1 évben a műszaki és kreatív hátterünk lehetővé tette számunkra, hogy létrehozzuk azt, amit láttok: Egyedi, gyönyörűen illusztrált, csillagtérképeket, amelyek Föld bármely pillanatában és bármely helyéről képes megörökíteni egy adott momentumot. A programunk felépítését csillagászati, matematikai hivatkozásokból (pl. Csillagászati algoritmusokból) merítettük. Térképeink pontosságát népszerű csillagászati szoftverekkel (pl. Stellarium) való összehasonlítással ellenőrizheted.

Nyomdánkról

Minden térképet egyenként megvizsgálunk, miután leadtad a megrendelésed, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megfelel a szabványoknak. Nyomtatásaink 200 g/m2 papírra történnek és minőségi keretek hozzáadásával teheted teljessé. Ha úgy döntesz, hogy saját magad nyomtatod ki a térképet, letölthető változatban is biztosítjuk, amit azonnal elérhetővé teszünk. 

Célunk, hogy ha megörökítenéd a különleges pillanatot. Egyszerűen válaszd ki kedvenc stílusod, és tervezd meg saját éjszakai égboltod szerkesztőnkben.

“Nem az emlék a lényeg, hanem az érzés, ami hozzá párosul.”

Az ajándék csillagtérkép csapata segít megörökíteni a pillanatot

Hogyan működik egy rendelés?

Ajándék csillagtérkép csapata
Válasszon ki egy különleges időpontot és helyszínt. Ezután kiszámítjuk a csillagok helyzetét az adott időpontban és helyen.
Ajándék csillagtérkép csapata
Személyes üzenetet adhat hozzá, amelyet szerettei nagy becsben fognak tartani.
Ajándék csillagtérkép csapata
Válaszd ki a kedvenc dizájnodat, és adj a csillagtérképedhez fűződő további elemeket.
Ajándék csillagtérkép csapata
Fizesd ki rendelésed bankkártyával, vagy utalással. Nincs más teendőd mint hátradőlni és várni.

Gyakori kérdések

A csillagtérkép egy olyan egyedi ajándék, amely segítségével megörökítheted egy adott napon és helyről, hogyan álltak a csillagok. Tökéletes ajándék lehet évfordulóra, esküvőre születésnapra.

Számításainkat egy egy rendkívül precíz szoftver végzi. Ennek köszönhetően adataink nagyon pontosak.

Az ár nagyban függ attól, hogy, kérsz-e hozzá egyéb kiegészítőket, mint például a képkeret. Amennyiben csak digitális formában kéred csak 6990 Ft- ba kerül a csillagtérkép.

Átlagosan 2-3 Munkanap. Viszont ha expressz szállítást kérsz és leadod a rendelésed 12:00-ig, akkor akár másnap nálad lehet a csomag.

Igen, csak bankkártyával tudsz fizetni illetve banki utalással.

A digitális rendelésedet minden esetben az oldalunkon regisztrált fiókban látod majd sikeres fizetést követő rövid időn belül.

Csillagtérképeinket rendszerünk A/3-as méretben generálja le. Kereteink 30×40 es méretűek.

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a piactérre